به گزارش قدس آنلاین، قیمت انواع گوشت قرمز در دوم بهمن ۱۴۰۱ به شرح زیر است:
| نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
| راسته با استخوان گوسفندی |
۱۹۶,۰۰۰ |
| ران کامل ممتاز گوسفندی |
۲۷۲,۰۰۰ |
| کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۲۱۵,۰۰۰ |
| ران پاک کرده گوساله |
۲۳۵,۰۰۰ |
| سر دست پاک کرده گوساله |
۲۱۰,۰۰۰ |
| گردن گوسفندی |
۱۷۵,۰۰۰ |
| قلوگاه گوساله |
۱۶۵,۰۰۰ |
| گردن گوساله |
۱۵۰,۰۰۰ |
| قلم گوساله |
۵۹,۰۰۰ |
| سردست گوسفندی |
۱۸۰,۰۰۰ |
| ماهیچه گوساله |
۲۲۰.۰۰۰ |
| دمبالیچه گوسفندی |
۱۴۵.۰۰۰ |
| نیم شقه سردست گوسفند |
۲۳۰.۰۰۰ |
| شقه لاشه گوسفندی |
۲۱۰,۰۰۰ |
| نیم شقه ران گوسفندی |
۲۶۰,۰۰۰ |
منبع: مشرق



نظر شما